Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (5.30 secunde)
Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, deputatul Calin Popescu-Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti, i-au adresat premierului Boc o scrisoare in care ii solicita acestuia ca guvernul sa nu-si asume raspunderea pe Coduri, sustinand ca nu exista un termen- limita fixat de Comisia Europeana.
In realitate, acest referendum ne ofera suficiente date pentru o analiza obiectiva, din care toata lumea ar avea cate ceva de invatat. Vom incerca mai jos o asemenea analiza. PRIMUL CARE A PIERDUT A FOST LIVIU DRAGNEA In mod cert, Liviu Dragnea este principalul perdant de dupa acest referendum.
Onomantia (intalnita si ca onomomantie) este o arta divinatorie care se bazeaza pe analiza numelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman: Parerea mea este ca PSD e pe cale sa piarda jocul.
Noul Cod al Constructiilor, care va intra in vigoare din 2007, prevede ca viitoarele cladiri sa fie construite doar cu firme autorizate. Mai mult, cei care vor darama peretii de rezistenta ai cladirilor, afectand siguranta cetatenilor, sau cei care fac modificari neautorizate vor raspunde penal.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... Sunt lucruri care se petrec in mod natural.
Intr-un fel, ele sunt firesti atunci cand este vorba de adversari. Devin de neinteles daca se manifesta in interiorul aceluiasi partid sau intr-o alianta. Regula jocului este sa respecti un protocol de fratietate incheiat prin consens.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Timpurile s-au sucit intr-atita incit metaforele, aluziile nu-si mai au rost. ... Pentru ca traim o epoca de degradare morala si sociala fara precedent in istoria noastra.
Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Unul dintre acestea are in vedere faptul ca, initial, partea romana nu a fost convinsa ca are timpul fizic necesar pentru a pregati o vizita oficiala la cel mai inalt nivel, dar urmare a determinarii sefului statului roman, toate detaliile au fost stabilite de catre cele doua parti in mai putin de 24 de ore.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
google-analytics.com